Suorataide

Digitaalisen markkinoinnin keinoin kasvatat sivustosi näkyvyyttä

Digitaalinen markkinointi tarjoaa mitattavia tuloksia ja saat näkyvyyttä tuotteillesi tai palveluillesi. Näyt paremmin hakukoneissa, kun ihmiset etsivät palveluasi. Lisää sivustosi kävijämäärää ja kasvata sivustosi näkyvyyttä digitaalisen markkinoinnin avulla. 

Digitaalinen markkinointi toimii magneetin tavoin. Kuvassa magneetti kerää some tykkäyksiä.

Tuo ihmiset sivustollesi

Digitaalinen markkinointi tarjoaa mitattavat keinot tavoittaa haluamiasi ihmisiä. Mitattavuus kaikessa toteuttamassamme digitaalisessa markkinoinnissa on avainasemassa – ei enää arvailuja markkinoinnin vaikuttavuudesta.

Digimarkkinointi kerää sivukäyntejä eri kanavilta. Kuvassa eri kanavat on yhdistetty tietokoneeseen ja selaimeen.

Valitse oikeat keinot tavoitteillesi

Neuvomme sinua valitsemaan juuri oikeat digimarkkinoinnin keinot päästäksesi markkinointitavoitteisiisi. Toteutamme digimarkkinoinnin kampanjoita sinulle parhaiten sopivalla tavalla ja budjetilla.

Digimarkkinointi toimii parhaiten, kun eri markkinointikampanjoiden tulokset analysoidaan huolellisesti. Kuvan piirroksessa analyysiä tehdään suurennuslasin kanssa.

Mittaa, analysoi, tehosta

Digitaalisen markkinoinnin tehoa voidaan mitata jatkuvasti. Sen perusteella kampanjoihin voidaan tehdä muutoksia ja tehostuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan markkinointitavoitteesi.

Kasvata kävijämäärää sivuillasi digitaalisen markkinoinnin avulla

Digitaalisen markkinoinnin avulla voit kasvattaa sivustosi kävijämäärää nopeasti. Hakukonemarkkinoinnin avulla näkyvyytesi kasvaa ja olet näkyvillä asiakkaan miettiessä vaihtoehtoja. Mainoksia voidaan kohdentaa sinua kiinnostavan asiakasryhmän käyttämille sivustoille.

Toteutamme Google Ads markkinointia sinulle sopivalla budjetilla. Saat tietoa kampanjoiden toimivuudesta ja pystyt kehittämään sivuasi entistä paremmaksi.  

Piirroksessa tyttö selaa kotisivuja kännykällä. Tehokkaat kotisivut toimivat hyvin myös mobiilissa.
Tyttö kuluttaa mediaa tietokoneilla. Tehokkaat kotisivut hyödyntävät monimediallisuutta.

Tavoitteesi määrittää käytettävän digitaalisen markkinoinnin keinot

Olipa tavoitteenasi sitten kävijöiden saaminen sivuillesi, tietyn tuotteen tai palvelun näkyvyyden kohottaminen, tarjoaa digitaalinen markkinointi toimivia työkaluja tavoitteesi saavuttamiseksi. Opastamme tehokkaimman toimintakeinon Sinulle sopivan budjetin huomioiden.

Digimarkkinoinnin tavoitteiden asettamisessa on hyvä pitää mielessä omien sivujesi toimivuus ja tehokkuus, sekä käytettävissä oleva sisältö. Kun sivusi ja sisältösi ovat toimivia, tuo digitaalinen markkinointi parhaan tuloksen. Autamme sinua kaikissa digitaaliseen markkinointiin liittyvissä kysymyksissäsi.

 

Kampanjoiden jatkuva seuranta, tehostaminen ja digitaalinen markkinointi

Digimarkkinointi auttaa sinua keräämään arvokasta dataa, jonka avulla voit kehittää entistä parempia markkinointikampanjoita ja parantaa kotisivuasi ja kampanjoitasi. Tiedät koko ajan, onko markkinointisi tehokasta ja kannattavaa.

Tarjoamme Sinulle kattavat välineet markkinoinnin toteuttamisen seruaamiseen helposti ja ymmärrettävästi. Mitattavuus kaikessa toteuttamassamme digitaalisessa markkinoinnissa on avainasemassa – ei enää arvailuja markkinoinnin vaikuttavuudesta.

Kuvassa nuoli osoittaa tietokoneen play-nappulaan. tehokkaat kotisivut voivat tarjota paljon mahdollisuuksia

Digitaalinen markkinointi liittyy olennaisesti kotisivujesi näkyvyyden parantamiseen. Sivusi sisällöt ja sivujen tehokkuus tekevät yhdessä digitaalisen markkinoinnin kanssa mitattavan keinon verkkonäkyvyytesi parantamiseen.

PALVELEMME

  • Google Ads kampanjoiden suunnittelussa
  • mittarien rakentamisessa
  • strategioiden suunnittelussa

OPASTAMME

  • digitaalisten työkalujen käytössä
  • kampanja sisältöjen rakentamisessa

KOULUTAMME

  • mitattavuudella johtamisen ajattelussa
  • kampanjoiden toteuttamisessa