Suorataide

Striimaus tuo yritystapahtumasi sinulle tärkeiden ihmisten saataville

 Striimaus mahdollistaa vaivattoman osallistumisen tapahtumaasi paikasta riippumatta. Kutsut yrityksellesi tärkeät ihmiset mukaan tapahtumaasi ilman tila- ja järjestelyhuolia. Tuot sinulle tärkeimmät ihmiset yhteen ilman matkustamisen vaivaa.

Mahdollista vaivaton osallistuminen tapahtumaasi

Helppous on päivän sana. Striimauksen avulla tapahtumaasi on helppo osallistua paikasta riippumatta. Tuot tapahtumasi sinulle tärkeiden ihmisten saataville. 

Striimaus käynnissä haastattelussa
Sisällöntuotantoon kuuluvat hyvät valokuvat sekä videot. Kuvassa piirroshahmot kameran ympärillä.

Tuo ihmiset yhteen edullisesti

Koulutukset, seminaarit ja muut yrityksen tilaisuudet saat helposti pidettyä striimauksen avulla ilman turhia matkakustannuksia. Tavoitat koko yrityksesi henkilöstön kerralla, ilman että kaikkien on oltava samassa paikassa.

Helpota tapahtumasi järjestelyä

Tapahtumien järjestäminen voi olla aikaa vievää puuhaa – erityisesti, jos osallistujia on paljon. Striimauksen avulla saat järjestettyä helposti tapahtumia suuremmallekin yleisölle – ilman erillisen paikan vuokraamista, cateringkuluja tai muita suuren yleisömäärän tuomia vaatimuksia. 

Striimaus käynnissä ja ihminen seuraa sitä tietokoneella

Striimaus on mahdollista toteuttaa kaikenlaisiin yritystilaisuuksiin. Nopea internetyhteys on onnistuneen striimauksen edellytyksenä. Tarjoamme yritystapahtumiin suunnitellut striimauspalvelut sinulle sopivalla tavalla. 

Striimaus ja sen kuvaaja. Piirretty mies kuvaa striimauslähetystä.

Edullinen striimaus yrityksesi tilaisuuksiin

Seminaari, esittelytapahtuma tai vaikkapa toimitusjohtajan puhe tulossa? Noin tunnin kestäviin tapahtumiin tarjoamme striimausksen edullisesti alkaen hintaan 975 € (alv 0%). Kysy sinun tilaisuuteesi sopivaa tarjousta!

Stiimaamme tapahtumasi kahdella kameralla, jolloin toisessa kamerassa on oma kuvaaja ja toinen toimii yleiskuvaa varten. Saat striimiin niin yleiskuvaa kuin vaihtuvia erikois- ja lähikuvia. Striimauksesi pysyy selkeänä osallistujille ja saat kaiken oleellisen näkyviin.

Striimaus käynnissä. yritystapahtuman lähetyksessä juontajat ja kuvauskalusto.

Striimaus yrityksesi suurempiin tapahtumiin

Koulutuspäivät, yrityksen tapahtumat tai uuden tuotteen julkistaminen tulossa? Kun tarvitset striimausta alle 3 tunnin kestäviin tapahtumiin, saat sen edullisesti kauttamme alkaen hintaan 1 775 € (alv. 0%). Kysy sinun tilaisuuteesi sopivaa tarjousta!

 Toteutamme monipuolisen visuaaliseen ilmeen tapahtumastasi kolmella kameralla, joissa kahdessa on omat kuvaajat ja yksi toimii yleiskuvaa varten. Saat monipuolisen ja yleisölle mielenkiintoisen striimin yleiskuvasta, sekä vaihtuvista erikois- ja lähikuvista.

.

Jotta striimaus onnistuu, edellytämme nopean internetyhteyden asiakkaalta. Striimaus toteutetaan haluamallesi alustalle. Striimauksesta jää sinulle oma tallenne.

Onko mielessäsi jokin muu toteutustapa? Toteutamme juuri sinulle sopivan striimauksen!

Kysy sinulle sopiva tarjous!

Striimaus vai oma video?

Striimaus on erinomainen tapa erityisten tapahtumien välittämiseen. Vaihtoehtona striimaukselle voi olla myös sinun näköisesi video. Videolla on laajat käyttötavat ja voit hyödyntää sitä lukuisissa eri kanavissa.