Suorataide

Sosiaalinen media mahdollistaa verkottumisen nykyisten ja tulevien asiakkaittesi kanssa

Tavoita ihmisiä, lisää myyntiä, hanki liidejä, keskustele – tätä kaikkea sosiaalinen media mahdollistaa sinulle.

Kuvassa ihmiset ovat verkottuneet toisiinsa nettiyhteyden avulla. Verkottuminen lisää verkkonäkyvyyttä.

Lisää vuorovaikutusta, lisää kontakteja, lisää asiakkaita

Vuorovaikutus kanssasi alkaa yhä useammin sosiaalisessa mediassa. Sosiaalinen media tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia keskustella asiakkaidesi kanssa, lisätä sivustosi näkyvyyttä ja sitouttaa asiakkaitasi.

Piirretyssä kuvassa usean sosiaalisen median ikoneita sinisellä pohjalla. Linkit sosiaaliseen mediaan parantavat verkkonäkyvyyttä.

Löydä oikeat sosiaalisen median kanavat

Sosiaalisen median kanavia on useita ja ne kaikki ovat erilaisia. Erilaiset ihmiset käyttävät eri kanavia.  Tästä some-kanavien joukosta voit löytää juuri Sinulle sopivat kanavat ja ihmiset.

Piirroksessa mies kirjoittaa isolla kynällä tekstiä tietokoneelle.

Julkaise ajatuksella

Somessa julkaistavan materiaalin kanssa kannattaa olla tarkkana.  Sosiaalinen media pursuaa erilaista sisältöä ja ihmiset alkavat olla kyllästyneitä mainoksiin.  Sen sijaan hyödyllinen ja viihdyttävä sisältö kiinnostaa aina.

Vuorovaikuta sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media tarjoaa toimivan kanavan vuorovaikutukseen asiakkaasi kanssa, uusien ihmisten tavoittamiseen ja asiakkaiden hankkimiseen. Toiminta sosiaalisessa mediassa on mitattavaa ja pystyt tavoittamaan juuri Sinua kiinnostavimmat asiakasryhmät. Sosiaalinen media toimii kanavanasi kun haluat viestisi olevan vuorovaikutteista.

Toteutamme markkinointia sosiaalisessa mediassa ja valitsemme yhdessä kanssasi tehokkaimmat kanavat viestillesi. Autamme sinua saamaan kanavasi toimiviksi ja neuvomme julkaisujen tekemisissä. Suunnittelemme ja toteutamme eri budjeteille sopivia, mitattavia some-kampanjoita.

Piirroksessa tyttö selaa kotisivuja kännykällä. Tehokkaat kotisivut toimivat hyvin myös mobiilissa.
Tyttö kuluttaa mediaa tietokoneilla. Tehokkaat kotisivut hyödyntävät monimediallisuutta.

Oikea sosiaalisen median kanava Sinun tarpeeseesi

Eri ihmiset löytyvät eri sosiaalisen median kanavista. Kun tiedät keitä haluat tavoittaa, voit valita Sinua parhaiten palvelevan sosiaalisen median kanavan. Tiedot eri sosiaalisen median kanavien luonteesta auttavat valinnan tekemisessä.

Sosiaalisen median kautta voit tavoittaa juuri haluamaasi yleisöä. Olipa tavoitteenasi sitten keskustella tai taivoittaa ihmisiä, autamme valitsemaan sinulle sopivimman sosiaalisen median kanavan.

Sosiaalinen media on hyvä julkaisupaikka

Some on täynnä erilaista sisältöä. Julkaisuissa kannattaakin olla suunnitelmallinen, jotta viestisi ei huku informaatiopaljouteen. Viestinnän tyyli on tärkeässä osassa julkaisujen suunnittelua ja viestisi kiinnostavuutta.

Voit hallita some-julkaisujasi julkaisukalenterin avulla. Sen avulla määrität, milloin julkaisusi ovat esimerkiksi viihdyttäviä, tietoa antavia ja milloin myyviä. Autamme löytämään yhdessä kanssasi Sinulle toimivan julkaisukalenterin ja miettimään juuri Sinulle sopivan viestisisällön.

 

Sosiaaliseen mediaan julkaistavasta sisällöntuotannosta voit lukea lisää täältä.

Kuvassa nuoli osoittaa tietokoneen play-nappulaan. tehokkaat kotisivut voivat tarjota paljon mahdollisuuksia

Lisää tietoa sosiaalisesta mediasta löydät Wikipediasta

PALVELEMME

  • some-kanavien rakentaminen
  • asiakassegmentoinnit
  • sisällöntuotanto
  • some kampanjat

OPASTAMME

  • Sosiaalisen median kanavien tekniikassa
  • sopivien kanavien löytämisessä

KOULUTAMME

  • some-strategioissa
  • julkaisukalenterin ylläpidossa
  • kanavien teknisissä asioissa