Suorataide

Tiimi asiantuntijoita Sinua ja yritystäsi varten

Suorataiteen tiimi

Suorataiteen tiimi on ryhmä kokeneita ammattilaisia Internetin ja sisällöntuotannon eri osa-alueilta.  Suuri osa heistä on työskennellyt Internettiin liittyen aivan sen alkuajoista lähtien.  Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa tilanteissa olipa kyse sitten itse tuotannoista tai ohjaamisen tarpeesta.

Erik Hippi

Toimitusjohtaja, Co-founder

Erik vastaa Suorataiteen digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Copy-tekstien toteutukset erilaiseen tarkoituksiin ovat myös hänen osaamisaluettaan.

email: erik.hippi(at)suorataide.fi

Tiimi Suorataide. Lähikuva - toimitusjohta Erik Hippi
Tiimi Suorataide. Lähikuva - myyntipäällikkö Ilkka Salonen

Ilkka Salonen

Myyntipäälikkö, Co-founder

Myynnin ja markkinoinnin lisäksi Ilkka vastaa Suorataiteen videotuotannoista. Kokemusta ammattilaisena on kertynyt viimeisen parinkymmenen vuoden aikana opettamisesta, videokuvaamisesta ja editoinnista sekä erilaisten projektien vetämisestä julkisella ja yksityisellä sektorilla.

email: ilkka.salonen(at)suorataide.fi
GSM: 045 – 2065947

Pekka Suominen

Analyytikko, strategi, Founder

Pekka on vuosien varrella toiminut monenlaisissa rooleissa useassa yrityksessä.  Kokemus antaa perspektiiviä digimarkkinoinnin ja strategian suunnittelussa sekä päätelmien tekemiseen analytiikan perusteella. 

email: pekka(at)suorataide.fi
GSM: 040 – 352 7478

Tiimi Suorataide. Lähikuva - operatiivinen johtaja Pekka Suominen
Tiimi Suorataide - lähikuvassa koodaaja Jari Ravaska

Jari Ravaska

Koodaus, Co-Founder

Jari on vastannut isoista front-end kooduksista  pitkään. Hän on tottunut ratkomaan erilaisiin layoutteihin liittyviä ongelmia.  Jari on myös mestari audio-tuotannoissa.

email: jari(at)suorataide.fi